Koor

het koor GKL-Sing Together bij repetitie in januari2020 met dirigent Bert van EerdenLogo GKL-Sing Together

 Kun je zingen en wil je zingen? Kom dan eens kijken en luisteren bij GKL Sing Together.

 

GKL Sing Together is een vierstemmig koor, dus met sopranen, alten, tenoren en bassen/baritons. Het koor bestaat sinds 1984. We treden minstens 1 keer per jaar op.


Ons repertoire is heel divers, van licht klassiek tot popmuziek. Momenteel zijn we bezig met populaire muziek uit de jaren 60 tot heden, van The Beatles tot Claudia de Breij.


Gezelligheid en hard werken gaan bij ons hand in hand. Daarom is het wel belangrijk dat de koorleden zoveel mogelijk de repetities bijwonen en we verwachten ook dat je af en toe thuis studeert. Daar leveren we oefenbestanden voor aan. We werken ook aan stemvorming en stemtechniek voor een zo goed mogelijk resultaat.
De saamhorigheid in het koor is groot. Leden zijn actief in de commissies die het koor draaiende houden, we hebben maandelijks een borrel na de repetitie en af en toe een feest of dagje uit.


Wij repeteren iedere maandagavond in 't Ronde, uilenhoeve 39 in Leusden.

De repetities zijn van 20:00 tot 22.00 uur. Halverwege is er een korte pauze.

Tijdens de zomervakantie van de Leusdense scholen repeteren we niet.

 

Ben je tussen de 20 en 60 jaar, kom dan gerust een paar keer vrijblijvend kijken en luisteren en vooral sfeer proeven. Ook als je wat ouder bent maar goed kan zingen dan ben je van harte welkom. Als je lid wordt, bedraagt de contributie € 20,00 per maand. De contributie mag per maand, per kwartaal, per halfjaar of per jaar – bij vooruitbetaling – worden voldaan. Je kan ook projectlid worden voor een concert. De contributie is dan eenmalig € 35,00.

Als je je van tevoren aanmeldt bij Eugenie Woordes, telefoon 0654257653 of Rob Derksen, telefoon 033-7522108, dan zorgen we dat er muziek voor je klaarligt.